Verschillende stijlen Yoga in Laren

Wat is Yoga?

Yoga betekent in het Sanskriet “verbinding”, hiermee wordt bedoelt de verbinding tussen lichaam en geest. Yoga is al honderden jaren een veel beoefende sport en levenwijze. Yoga bestaat naast een levenswijze ook uit verschillende oefenmethodes die onze balans fysiek en mentaal herstellen.

In onze sportschool Family Fitness in Laren bieden wij een breed aanbod van Yoga en mindfulness lessen, deze worden verspreid over de hele week aangeboden. Hierbij wordt rekening gehouden met ieder startniveau. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een rustige les gericht op lenigheid, balans en ademhaling, dan past Vinyasa Yoga perfect bij je. Wil je juist een pittige les met krachtige poses, kies dan voor Power Yoga!

Voor wie is Yoga geschikt?

De instructeurs van Family Fitness in Laren zijn specifiek opgeleid om de les ter plekke aan te passen aan jou startniveau. Je kunt dus vanaf elk niveau alle yogalessen instappen. De Yoga-instructeurs zijn erin getraind om aangepaste oefenstof aan te bieden, het kan bijvoorbeeld zijn dat je bepaalde bewegingen moeilijk kan maken of bepaalde spieren beperkt of niet kan belasten, geen probleem! Geef aan bij de instructeur wat jij lastig vind en hij/zij zal je een passend advies geven of rekening houden met het aanbieden van een alternatieve oefening. Zo kun je op een veilige en leuke manier iedere yogales volgen.

Waarom is Yoga goed voor mij?

Deze voordelen voor de gezondheid zitten er aan Yoga:

  • Het verbeteren van je lichaamshouding
  • Het vergroten van je “Range of motion” of lenigheid.
  • Het verbeteren van eigen lichaamskracht.
  • Het leren balanceren van inspanning en ontspanning.
  • Het verlagen van het stressniveau.

Meld je aan voor de gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!