Steps bij Family Fitness Laren, een lekker pittige les om je gezondheidsdoelen te bereiken!

Wat is Steples?

Steples in Family Fitness Laren is een pittige, uitdagende les waar je het hele uur bezig bent met het uitvoeren van krachtige bewegingen op de step. Iedere les is anders en terwijl leuke nieuwe blokken op het ritme van de muziek aanleert ben je voortdurend motorisch en fysiek aan het bijleren! Het leuke van Freestyle steps is dat je door de oefenstof te leren eigenlijk vergeet dat je fysiek superhard aan het werk bent, fantastisch voor iedereen die wilt afvallen, of been en bilspieren wilt versterken, of gewoon flink aan zijn of haar conditie wilt werken.

Voor wie is Steples geschikt?

In principe kan iedereen instappen bij de steplessen. Wel is een klein beetje basisconditie een beetje gevoel bij pasjes op ritme een pré, op het begin kan het namelijk best lastig zijn alle namen van de pasjes en richtingen te horen en uit te voeren! Zodra je dit echter doorhebt is het steppen uitdagend, gezellig, neemt de opzwepende muziek je helemaal mee en kun je écht je energie kwijt in deze les.

Waarom is een steples goed voor mij?

Deze voordelen voor de gezondheid zitten er aan Steples:

  • Het verbeteren van je motoriek en ritmegevoel.
  • Het aanpassen van spieren door gerichte oefeningen.
  • Veel calorieën verbranden, ideaal om af te vallen!
  • Het verbeteren van je uithoudingsvermogen.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!