Family Fitness dé sportschool in Laren

Sportschool Laren

Sporten voor het gehele gezin staat centraal in Sportschool Family Fitness in Laren. Wij bieden een uitgebreid activiteitenpakket aan voor jong en oud en additionele faciliteiten zoals kickboxen, Judo, personal training, fysiotherapie, Sport en ontspanningsmassage, zwemmen (in het zwembad naast Family Fitness) en een Sauna met ontspanningsruimte.

Er is de hele week van alles te doen bij  Sportschool Family Fitness, maar de goede sfeer is de reden waarom men graag bij ons sport. Het is gezellig, je kunt vrijwel iedere activiteit aanpassen op je eigen niveau, oud en jong sport lekker door elkaar, je zult jezelf vrij snel thuis voelen bij Family Fitness!

Wil je graag extra hulp inschakelen of met een specifieke doelstelling aan de slag gaan? dan staan de fitnesscoaches en groepslesinstructeurs graag voor je klaar om je te helpen deze doelstellingen waar te maken.

Waar wacht je dus eigenlijk nog op? Kom een keer een proefles naar keuze proberen! Maak kennis met ons aanbod en laat ons je helpen een verbeterde versie van jezelf te vinden en te houden!

Tot snel..!

Team Family Fitness

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!