Spinning voor conditieverbetering en afvallen

Wat is spinning?

Spinning is een interval les(stukken met hoge intensiteit) die volledig plaatsvind op een stationaire sportfiets. Een spinningles bij Family Fitness duurt ongeveer 55-60 minuten. Onder begeleiding van enthousiasmerende muziek en een enthousiaste instructeur word je uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen. het resultaat is een heerlijke zweetbeleving, goede resultaten en een heerlijk gevoel de rest van de dag! Ideaal als je het uithoudingsvermogen wilt verbeteren, wilt afvallen of in de winter jezelf fit wilt houden als buitenfietser!

In onze Sportschool Family Fitness in Laren geven wij dagelijks (meerdere) spinninglessen. Dit is al 15 jaar lang een erg populaire groepsles. Dit heeft er mee te maken dat iedereen op ieder fitnessniveau kan instappen en je per les tot wel 1200 calorieën kunt verbranden, geen ingewikkelde choreografieën heeft, op ieder niveau kunt instappen en meteen resultaten kunt gaan bereiken!

Voor wie is Spinning geschikt?

De instructeurs van de sportschool Family Fitness in Laren zijn specifiek opgeleid om de les ter plekke aan te passen aan jou startniveau. Je kunt dus vanaf ieder niveau elke spinningles instappen. De lessen hebben allemaal een interval profiel en stimuleren je op stukken in de les op hoge intensiteit te fietsen, maar dit niveau is voor iedereen anders en op de plek zelf aan te passen met een weerstandsknop voorop de fiets. Zo kun je de les volledig naar je eigen hand zetten.

Waarom is Spinning goed voor mij?

Deze voordelen voor je gezondheid zitten er aan Spinning:

  • Het verbeteren van je uithoudingsvermogen
  • Het aanpassen van spieren door intervaltraining.
  • Het verbeteren van je lactaattolerantie
  • Ontspannend door inspanning.
  • Het verlagen van het stressniveau.
  • Het verlagen van lichaamsgewicht/verpercentage.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!