Powerpump in Family Fitness Laren is een full body krachtraining!

Wat is Powerpump?

Powerpump in Sportschool Family Fitness Laren zijn pittige lessen gericht op krachtoefeningen uitgevoerd op het ritme van de muziek. In iedere les komen alle spiergroepen aan bod. Ideaal om in 1 les het hele lichaam goed te trainen! De oefeningen worden zo aangebracht dat je kunt kiezen tussen moeilijke en makkelijke vormen, ook word er tijd besteed aan de techniek zodat je op een veilige manier de spieren belast en versterkt, deze kennis kun je later in de fitness ook prima gebruiken! Ook is het trainen met gewicht in groepsverband een enorme motivator, de groep sporters, de muziek en de instructeur nemen je mee en helpen je door de training!

Voor wie is Powerpump geschikt?

Powerpump is voor iedereen geschikt, je kunt de gewichten aanpassen naar het gewenste instapniveau en de techniek leer je snel aan onder begeleiding van onze instructeurs!

Waarom is Powerpump goed voor mij?

Deze voordelen voor de gezondheid zitten er aan Bodyshape:

  • Het verbeteren van je lichaamshouding.
  • Het aanpassen en versterken van spieren en spiergroepen door gerichte oefeningen.
  • Verbeteren van de uitvoering van belangrijke fitnessoefeningen.
  • Oefeningen worden methodisch aangebracht en zo nodig aangepast op de persoon.
  • Het verlagen van het stressniveau. Krachttraining maakt dopamine aan, een stofje in de hersenen wat wij ook wel kennen als het ‘geluksstofje’. Dit stofje helpt met ontspanning en geeft je een fijn gevoel na de training.
  • Krachttraining is een zeer goede calorieverbrander, dus om af te vallen is deze les ook enorm geschikt. Een Powerpump verbrand tussen de 400 en 600 kcal in en na de training.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!