Klassiek pilates op de mat op verschillende niveaus bij Family Fitness Laren

Wat is pilates?

Pilates is een les specifiek gericht op alle houdingsspieren, door middel van de bewezen methodes en oefenstof van Joseph Pilates, de bedenker van Pilates leer je door de stabiliteit, flexibiliteit, lichaamshouding, ademhaling en focus te trainen het lichaam veilig op te bouwen, te versterken en ijzersterke buikspieren te ontwikkelen!

In ons sportcentrum Family Fitness in Laren geven wij grond/mat pilates, deze lessen zijn methodisch opgebouwd door gecertificeerde instructeurs en op ieder niveau toegankelijk. Je leert op een gecontroleerde, veilige manier je rug, bekkenbodem, buikspieren en lichaamshouding te verbeteren.

Voor wie is Pilates geschikt?

Onze instructeurs zijn specifiek opgeleid om de les ter plekke aan te passen aan jou startniveau. Je kunt dus vanaf ieder niveau elke les instappen, ook met rugklachten of andere houdingsklachten is de Pilates les een fantastische manier om pijn of andere klachten te verminderen. Pilates zorgt voor een economischer gebruik van het lichaam, herken je spieren die je voortdurend te veel belast? Steeds last van schouders of onderrug? De kans is groot dat het regelmatig beoefenen van Pilates hier goed bij kan helpen. Pilates heeft een hoop verschillende, specifieke oefeningen die spieren of spiergroepen aanspreekt die weinig worden aangesproken. Het resultaat is dat er meer synergie/balans in je lichaam komt bij het dagelijkse bewegen, en dus minder last van spieren, maar ook uiteindelijk meer energie overdag!

Waarom is Pilates goed voor mij?

Deze voordelen voor de gezondheid zitten er aan Pilates:

  • Het verbeteren van je lichaamshouding.
  • Het aanpassen van spieren door gerichte belasting
  • Ideaal voor sporters met knie, heup of rugklachten.
  • Oefeningen worden methodisch aangebracht en aangepast op de persoon.
  • Het verlagen van het stressniveau.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Ja, ik wil een gratis proefweek