HIIT in Laren

.

Wat is HIIT training?

HIIT, oftwel High Intensity Interval Training is een intensieve “high impact” les. Dit houdt in dat er gericht op uitputting wordt getraind, zowel op uithoudingsvermogen als op kracht. Bij het HIIT principe doet iedereen nog steeds zijn of haar oefening op eigen niveau maar wel allemaal met hetzelfde doel. Je wordt uitgedaagd met diverse oefeningen die per les verschillen, verassend en zeer uitdagend! Ideaal om hard te werken aan je doelstellingen, geschikt om af te vallen, conditie te verbeteren en de spieren te versterken! De les duurt 55-60 minuten en bestaat uit een mix van verschillende oefeningen en betrekt daarbij alle spiergroepen, fijn om te weten dat je in het uur alles wat nodig is op een dag kunt afvinken!

Voor wie is HIIT training geschikt?

HIIT Training is geschikt voor de  belastbare sporter met een goede basisconditie, omdat er op uitputting wordt getraind is het belangrijk om eerst een periode ervaring op te doen in fitness of bijvoorbeeld andere lessen zoals Bodyshape, powerpump of Bootcamp.

Waarom is HIIT training goed voor mij?

Deze voordelen voor de gezondheid zitten er aan HIIT training:

  • Het verbeteren van je lichaamshouding.
  • Het aanpassen van spieren door gerichte intervaltraining.
  • Het verbeteren van je uithoudingsvermogen
  • Grote calorieverbranding voor en na je training.
  • Oefeningen worden methodisch aangebracht en aangepast op de persoon, dus je traint altijd veilig en binnen je eigen mogelijkheden.
  • Het verlagen van het stressniveau.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!