Crosspower in Laren, Circuittraining in een nieuw jasje

Wat is Crosspower?

Crosspower in Family Fitness Laren is een divers opgezette Circuittraining, de inhoud van deze les verschilt per trainer. Wel wordt altijd een oefening voor iedere spiergroep aangeboden, de manier waarop kiest de trainer van dit moment. Voorbeelden van oefeningen kunnen zijn push ups, boxen op een kickboxpaal, buikspieroefeningen op een bal of mat, vaak word er gewerkt met een timer waarin je een oefening bijvoorbeeld 1 minuut lang uitvoert en vervolgens doordraait, de tijd hiervan kan verschillen. Iedere les heeft weer nieuwe, verassende oefeningen waarin je binnen je mogelijkheden je grenzen kunt aantikken, want intensief is het zeker! Deze Les is goed voor sporters met een doelstelling om af te slanken, sterker te worden of conditioneel te verbeteren.

Voor wie is Crosspower geschikt?

Crosspower is bij uitstek geschikt voor sporters die wel uitgedaagd willen worden maar bijvoorbeeld niet een uur lang kunnen of willen springen. Hier leer je het maximale uit je training te halen zonder zware gewichten te tillen en toch intensief te bewegen!

Waarom is Crosspower goed voor mij?

Deze voordelen voor de gezondheid zitten er aan Crosspower:

  • Het verbeteren van je lichaamshouding.
  • Het aanpassen van spieren door gerichte oefeningen.
  • Ideaal voor sporters met knie, heup of rugklachten.
  • Oefeningen worden methodisch aangebracht en aangepast op de persoon.
  • Het verlagen van het stressniveau.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!