Bodyshape in Laren is dé les voor toning, shapen en afvallen!

Wat is bodyshape?

Bodyshape in Sportschool Family Fitness Laren is een uitdagende, low impact groepsles met een mix van Aerobics en krachtoefeningen op eigen lichaamsgewicht. De nadruk ligt bij deze oefeningen op de benen, billen en buikspieren. De oefenstof wisselt iedere les zodat je iedere les een andere lichaamsprikkel kunt verwachten, goed voor het resultaat en leuk voor de afwisseling! Iedere les duurt ongeveer 55-60 minuten en bestaat uit minimaal 20 minuten krachtoefeningen.

Voor wie is Bodyshape geschikt?

Bodyshape is bij uitstek geschikt voor sporters die wel uitgedaagd willen worden maar bijvoorbeeld niet een uur lang kunnen of willen springen. Hier leer je het maximale uit je training te halen zonder zware gewichten te tillen en toch intensief te bewegen. De afwisseling houdt de les uitdagend en vernieuwend, iedere les kun je weer wat anders verwachten! Bodyshape is ideaal voor iedereen die met doelstelling om af te slanken, strakker te worden of conditioneel te verbeteren. Ook is Bodyshape in Family Fitness Laren erop gericht om sporters van ieder niveau te ontvangen, oefenstof word zo aangebracht dat degressie en progressie vrijwel altijd mogelijk is. Voel je dus welkom om deze les te proberen, ongeacht wat je startniveau is!

Waarom is Bodyshape goed voor mij?

Deze voordelen voor de gezondheid zitten er aan Bodyshape:

  • Het verbeteren van je lichaamshouding.
  • Het aanpassen van spieren door gerichte oefeningen.
  • Ideaal voor sporters met knie, heup of rugklachten.
  • Oefeningen worden methodisch aangebracht en aangepast op de persoon.
  • Het verlagen van het stressniveau.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!