Aquafit bij Family Fitness Laren voor Afvallen, revalidatie, spierversterking en plezier!

Wat is Aquafit?

Aquafit in Family Fitness Laren is een les gegeven in 1.10 meter diep warm water, door middel van drijfmiddelen en attributen bieden wij een combinatie van cardio en krachtoefeningen aan met begeleidende muziek op de achtergrond. Wij gebruiken hierbij de weerstand van het water. Het voordeel hiervan is dat spring of schokbelasting hierbij volledig weggenomen word, maar de weerstand van het water ervoor zorgt ervoor dat je de spieren goed en veilig kunt belasten. Je voelt je vrij in het water, je kunt bewegingen die op de kant misschien te zwaar zijn vaak in het water prima uitvoeren, dit zorgt ervoor dat je het lichaam op veel meer manieren kunt trainen.

Voor wie is Aquafit geschikt?

Aquafit is geschikt voor iedereen! Door zelf intensief of minder intensief te bewegen in het water kun je zelf de intensiteit van de les reguleren. Ook geeft water geen impact, hierdoor is het bewegen veilig en uitermate geschikt voor sporters met lichamelijke klachten, maar ook zonder! Maak jij een harde beweging, dan krijg je meteen ook meer weerstand door het water!

Waarom is Aquafit goed voor mij?

Deze voordelen voor de gezondheid zitten er aan Aquafit:

  • Het verbeteren van je lichaamshouding.
  • Het aanpassen van spieren door gerichte oefeningen.
  • Ideaal voor sporters met knie, heup of rugklachten.
  • Oefeningen worden methodisch aangebracht en aangepast op de persoon.
  • Het verlagen van het stressniveau.
  • Het verbeteren van je conditie/uithoudingsvermogen
  • Afvallen! Een les Aquarobics verbrand al snel 300-400 calorieen!

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!