Afvallen bij Family Fitness Laren

Afvallen bij Family Fitness

Ik wil graag afvallen, wat nu? Je kunt natuurlijk meer gaan sporten, wat gezonder gaan eten. Maar wat is nu goed? Hoe Family Fitness heeft diverse mogelijkheden om wat aan je gezondheid te doen, je kunt natuurlijk meer gaan sporten en wat gezonder eten, maar stel jezelf eens de volgende vraag: Hoeveel calorieën verbrand ik eigenlijk per dag? Hoe verdeel ik mijn maaltijden over de dag? Wat kan ik het beste doen in de fitness? Hoeveel keer per week sporten is het beste voor mij?

Hier komen onze gediplomeerde instructeurs aan bod, wij specialiseren ons in het begeleiden van jou gezondheidswens. zo kun je met regelmaat bij onze personal coaches terecht die zorg dragen voor je schema, advies geven over trainingsinhoud, trainingsfrequentie, trainingsintensiteit en kunnen adviseren op het gebied van voeding. Zo helpen wij je doelstelling op het gebied van afvallen op een gezonde manier te behalen. Maak je ook niet druk als je fysiek nog niet alles kan uitvoeren, ieder schema kun je aanpassen op niveau, voorkeur voor de soorten les.

Wil je professionele hulp bij het afvallen en een gratis lichaamsanalyse? 

Maak dan nu een afspraak met Elke, zij kan u professioneel begeleiden en als lid van Family Fitness ontvangt u 10% korting!

http://www.gewoonoplettenelkedag.nl

 

Persoonlijke aandacht in groepsverband

Ervaar een persoonlijke training in een groepssetting. Deze trainingen behouden de persoonlijke aandacht en begeleiding van de 1 op 1 training, met het extra voordeel van teamspirit. Ook zijn de kosten lager omdat je deze met de groep deelt. De trainingen zijn gericht op kracht en conditie, terwijl ze worden aangepast aan de individuele behoeften en capaciteiten van de groepsleden. Small group training is geschikt voor groepen van drie tot zes personen.

 

Meld je aan voor de gratis proefweek bij Family Fitness Laren!

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Family Fitness Laren, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!